Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز را بسیاری یکی از مقصدهای سفرهای تابستانی خود می دانند. هوای شهر در تابستان خنک است و این دلیل کمی نیست. اما برای اقامت در این شهر وسیع و پرجاذبه چه فکری کرده اید؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تبریز را بسیاری یکی از مقصدهای سفرهای تابستانی خود می دانند. هوای شهر در تابستان خنک است و این دلیل کمی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برای اقامت در این شهر وسیع و پرجاذبه چه فکری کرده اید؟ بنای رزرو هتل در تبریز https://jainjas.com/tabriz را گذاشته اید و دوست دارید هتل تان خیلی از نقاط گردشگری دور نباشد؟ این خواست بسیاری از مسافران است که نمی خواهند وقت خود را در مسیر رفت و آمد تلف کنند. جااینجاس برای شما از دیدنی های تبریز و هتل هایی خواهد گفت که فاصله چندانی با آنها ندارند.

جاذبه های طبیعی تبریز و هتل های نزدیک به آنها

پارک شاه گلی

پارک معروف و قدیمی تبریز؛ شاه گلی که در بلوار باکری این شهر قرار گرفته، از جاذبه هایی است که نباید دیدنش را از دست بدهید. شاه گلی که به نام ائل گلی هم شناخته می شود، تلفیقی زیبا از امکانات تفریحی و دیدنی های طبیعی است؛ از پیست اسکی و زمین مینی گلف تا فضای سبز و دریاچه ای که در میان درختان سر به فلک کشیده، آرام گرفته است. علاوه بر پیاده روی، تجربه هیجان در شهر بازی و قایق سواری در دریاچه این پارک، شما می توانید شکم خود را به صرف یک سیب زمینی تخم مرغ خوشمزه(یرالما یومورتا تبریزی ها) مهمان کنید.

اگر به دنبال اقامتگاهی هستید که کمترین فاصله را تا این پارک داشته باشد، باید به سراغ مجتمع اقامتی جهانگردی بروید. این مجتمع در مجموعه پارک و جنوب شرقی استخر آن قرار گرفته است. بنابراین شما می توانید با 4 دقیقه پیاده روی و طی مسافت 350 متر خود را از هتل به پارک برسانید. برای آنها که هم می خواهند به شاه گلی نزدیک باشند و هم یک اقامت لوکس را تجربه کنند، هتل پارس ائل گلی گزینه خوبی است. این هتل پنج ستاره هم درست کنار پارک قرار گرفته و شما می توانید از طریق بلوار ائل گلی در عرض 5 دقیقه خود را به آن برسانید.

تفرجگاه عینالی

عینالی هم مثل سایر گردشگاه های تبریز طیف وسیعی از تفریحات را به مهمانان خود ارائه می کند. می توانید یک کوه نوردی حرفه ای را امتحان کنید و از بالای کوه هم دریاچه زیبای داغ گلی را به تماشا بنشینید یا سراغ تله کابین هیجان انگیز آن بروید تا شهر زیر پایتان باشد. برای عاشقان هیجان، زیپ لاین عینالی هم حتما یک تجربه به یاد ماندنی خواهد بود. البته فضای سبز و طبیعت این مجموعه یک فضای عالی برای پیک نیک و وقت گذرانی با خانواده است. اگر به عینالی در بزرگراه پاسداران رفتید از عکاسی با مجسمه عظیم قیچی ساز، هیمالیانورد تبریزی غافل نشوید!

برای آنها که در میان هتل آپارتمان های تبریز به دنبال هتلی با قیمت مناسب و نزدیک به عینالی هستند، هتل آپارتمان استقبال گزینه ایده آلی است. این هتل سه ستاره در مجموعه مقبره الشعرا قرار گرفته است. با طی کردن بلوار پاسداران ر مدت زمان حدود 21 دقیقه شما می توانید از این هتل به مجموعه عینالی برسید. البته اگر قصد رزرو یکی از هتل های لوکس تبریز را دارید، هتل گسترش را به شما پیشنهاد می کنیم. این هتل 5 ستاره در چهارراه آبرسان قرار گرفته، از طریق خیابان شهید رجایی و در مدت زمان 23 دقیقه به عینالی می رسد.

پارک جنگلی باغمیشه

پارک های جنگلی برای بسیاری یک مقصد ایده آل تفریح و وقت گذرانی هستند. در تبریز هم پارک جنگلی باغمیشه در شمال شرق شهر میزبان مسافران است. باغمیشه بیش از 20 سال است که با جاذبه های گوناگون خود به یک تفریحگاه محبوب بدل شده است. علاوه بر طبیعت سرسبز و استخر آب وسط پارک که برای پیک نیک مناسب هستند، تفریحات مهیج هم در آن به وفور به چشم می خورد؛ از شهربازی و قایق رانی در استخر گرفته تا دوچرخه سواری، زمین گلف و تونل های سیمانی زیبای پارک.

اگر هتل لاله پارک را برای اقامت انتخاب کنید، می توانید از مسیر بزرگراه دوکمال در مدت حدود 6 دقیقه خود را به باغمیشه برسانید. اما اگر به دنبال یک هتل ارزان در تبریز هستید، بهتر است هتل آپارتمان ائل آی در شهرک باغمیشه را انتخاب کنید. با اقامت در این هتل سه ستاره می توانید در مدت زمان 7 دقیقه و از طریق بلوار باغمیشه خود را به پارک جنگلی برسانید.

پارک مینیاتور

پارک مینیاتور که اولین پارک موضوعی تبریز است، در بلوار استاد شهریار قرار گرفته و از جاذبه های تازه ساخت شهر است. این پارک در واقع یک تبریز کوچک است و تمام جاذبه های شهر را می توانید در قالب ماکت های کوچک در آن ببینید. علاوه بر اینها سرسبزی و گلکاری فوق العاده زیبای پارک هم به زیبایی آن اضافه کرده است. از جمله بناهای به نمایش درآمده در پارک می توان به عمارت ائل گلی، کاخ شهرداری، مقبره الشعرا و ارگ علیشاه اشاره کرد.

نزدیک ترین هتل به پارک مینیاتور، هتل شهریار است که در ابتدای بلوار ائل گلی واقع شده است. اگر از این هتل پنج ستاره قصد رفتن به پارک را داشته باشید، با عبور از بلوار استاد شهریار و در عرض 5 دقیقه به مقصد خواهید رسید. یک هتل دیگر که چهارستاره و ارزان تر از شهریار است، هتل پتروشیمی در بلوار استاد شهریار است. از هتل با عبور از این بلوار یا بلوار گلکار بین 7 تا 8 دقیقه طول می کشد تا به پارک برسید.

روستای کندوان

سفر به تبریز بدون دیدار از روستای صخره ای زیبا و جالب کندوان گویی چیزی کم دارد. خانه های این روستای 7 هزار ساله که در دل کوه ها ساخته شده اند، برای بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی جذابیت دارند. علاوه بر این خنکای هوای کندوان در تابستان این روستا را برای خیلی ها به یک نقطه ایده آل جهت فرار از گرما بدل کرده است. کندوان 60 کیلومتری با تبریز فاصله دارد، اما هتل لاله کندوان که در همین روستا ساخته شده، خود به یک جاذبه تبدیل شده است. بنابراین اگر قصد گردش دو سه روزه در این روستا را دارید، رزرو این هتل منطقی به نظر می رسد.

جاذبه های تاریخی تبریز و هتل های نزدیک به آنها

مسجد کبود و موزه آذربایجان

مسجد کبود تبریز که به واسطه کاشی های لاجوردی به کار رفته در ساختمانش به این نام شهرت یافته، از معدود مساجد آبی دنیاست. مسجد البته نقش و نگارهای ظریف و طرح های اسلیمی بی نظیری دارد که چشم ها را به سوی خود خیره می کند. این مسجد در قرن نهم هجری و به دستور ابوالمظفر جهانشاه، حکمران سلسله قراقویونلو ساخته شده و بعد از گذشت قرن ها هنوز هم گردشگران داخلی و خارجی را به خیابان امام خمینی تبریز می کشاند.

نزدیک ترین هتل تبریز به این مسجد، هتل سهند دوستاره است. این هتل هم در خیابان امام خمینی قرار گرفته و از طریق همین خیابان به مسجد کبود می رسد. اگر از ماشین شخصی یا وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید، در مدت 3 دقیقه به مقصد می رسید، اما اگر قصد پیاده روی داشته باشید، 16 دقیقه ای در راه خواهید بود. یک هتل سه ستاره هم در نزدیکی این مسجد قرار دارد و آن هتل آزادی است. از این هتل هم شما می توانید در مدت زمان 5 دقیقه به مسجد کبود برسید. پیاده اگر باشید، این مدت به 23 دقیقه افزایش پیدا می کند.

موزه آذربایجان که یادگارهای تاریخی ایران و آذربایجان را در خود جای داده هم درست کنار مسجد کبود واقع شده است. اگر علاقه مند به تاریخ هستید، حتما از تماشای سکه های دوران های مختلف تاریخی سیر نخواهید شد. ضمن اینکه مجسمه های مفهومی و هنری، آثار سفالی و مفرغی و یادگارهایی هم از دوره مشروطیت در این موزه به چشم می خورد. هر کدام از هتل های بالا را که برای رزرو انتخاب کنید، به موزه هم نزدیک خواهید بود.

ارگ تبریز

ارگ تبریز نماد ابهت و شکوه تبریز است و از دوره ایلخانیان به یادگار مانده است. هرچند نمای ظاهری بنا دستخوش ناملایمات زیادی شده، اما همچنان برای گردشگران جذاب است. این بنای 700 ساله که ایوان را بزرگ تر از ایوان کسری می دانند، در نزدیکی محدوده میدان ساعت واقع شده است. ارگ تبریز و سبک معماری خاص آن که به معماری آذری شهره است و به دستور تاج الدین علیشاه گیلانی ساخته شده، آن را به یکی از جذابیت های تاریخی شهر بدل کرده اند.

با اقامت در هتل های خیابان امام خمینی تبریز شما به ارگ علیشاه نزدیک خواهید بود. برای مثال هتل دوستاره سهند که در بالا از آن نام بردیم، فقط 1 دقیقه با این بنا فاصله دارد. هتل سه ستاره آزادی هم فقط 5 دقیقه از ارگ دور است. وجود این هتل ها در بافت تاریخی شهر برای آنها که هنگام رزرو هتل، به قیمت هتل در تبریز توجه می کنند؛ یک فرصت عالی به شمار می رود.

مقبره الشعرا

مطلب کدام هتل های تبریز به جاذبه های گردشگری آن نزدیک تر هستند را با یک بنای مهم به پایان می بریم: مقبره الشعرا تبریز از آن دست مکان هایی است که نمی توان بدون دیدار از آن شهر را ترک گفت. این بنا که معماری آن از دو سبک سنتی و مدرن الهام گرفته، آرامگاه شاعران و ادیبان بسیاری از جمله خاقانی، اسدی طوسی، قطران تبریزی، همام تبریزی و نیز استاد شهریار است. مقبره الشعرا که به آن گورستان سرخاب هم می گویند، حالا در تقاطع دو خیابان ثقه الاسلام و عارف گردشگران را به خود می خواند.

نزدیک ترین هتل به مقبره الشعرا هم هتل آپارتمان سه ستاره استقبال است. تنها در یک دقیقه و با عبور از امامزاده حمزه شما می توانید خود را به این مجموعه برسانید. حتی این مسیر برای پیاده روی هم کوتاه و فقط 220 متر است که آن را هم می توان در 3 دقیقه پیمود.

خوشبختانه از آنجا که تعداد و تنوع هتل ها در تبریز زیاد است، شما فرصت اقامت در هتل دلخواه خود را خواهید داشت. کافیست برای رزرو آنلاین هتل خود به جااینجاس و صفحه رزرو هتل در تبریز بروید. از میان بیش از 20 هتل و هتل آپارتمانی که به همراه اطلاعات کامل از قبیل عکس، امکانات، موقعیت مکانی و قوانین گردآوری شده، این شما هستید که باید انتخاب کنید. خبر خوب این است که ما فیلترهای پیشرفته جستجو را در اختیار شما قرار داده ایم تا معطل و سردرگم نشوید. اولویت تان هر چه هست، جستجوی خود را بر اساس این فیلترها مرتب کنید و امیدوار باشید که هتل دلخواه تان را پیدا کنید.

منبع: jainjas

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شما می توانید مقبره الشعرا هتل آپارتمان استاد شهریار هتل سه ستاره انتخاب کنید ساخته شده پیاده روی مسجد کبود نزدیک تر مدت زمان شاه گلی ائل گلی هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۳۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر

خبرگزاری مهر، گروه استان ها- جهانبخش احمدیان؛ خشت خشت تبریز، تاریخی مصور و مجسم از این کهن‌شهر، جمعیت، فرهنگ و هویت آن است. از چتر سرخ‌فام عینالی بر سر شهر تا فیروزه‌های مسجد کبود و بلندای ارک و عمارت ساعتی که هنوز هم صدای زنگ آن گذر زمان را به یاد مردمان می‌اندازد. می‌توان تاریخ را دوباره در تبریز زندگی کرد. هنوز هم می‌توان از برج یانقین بر نقاط مختلف شهر احاطه داشت و در ارک سنگر گرفت.

هر چند دست روزگار و سهل‌انگاری برخی ازدستگاه‌های متولی موجب تخریب بخش بزرگی از تاریخ این شهر شد ولی هنوز هم در گوشه و کنار شهر و به خصوص بافت مرکزی آن، شاهد خودنمایی بناهای تاریخی با همان سبک و سیاق مکتب معماری تبریز و معماری ایرانی و اسلامی هستیم.

قدمت، اصالت و حفظ بافت اصلی برخی از بناها و اماکن تاریخی تبریز همچون بزرگترین بازار مسقف جهان و مجموعه ربع رشیدی، موجب ثبت جهانی آنها شده و برخی از آنها همچون مسجد کبود در فهرست انتظار برای ثبت جهانی قرار دارند. در کنار آن بسیاری از خانه‌های تاریخی و مساجد قدیمی شهر همچون موزه قاجار، موزه آذربایجان، مقبره الشعرا، مسجد جامع تبریز، مسجد استاد شاگرد، یخچال صادقیه، یخچال له‌له بیگ و… نیز ثبت ملی شده‌اند که می‌تواند نگرانی و دغدغه فرهنگ‌دوستان و علاقمندان به تاریخ، هویت و اصالت این منطقه را از دست‌یازی افراد سودجو رفع کند.

در کنار نهادهای متولی شناسایی، حفظ و نگهداشت میراث تاریخی و فرهنگی شهر، شهرداری تبریز در راستای رفع دغدغه‌های شهروندان و پاسداشت فرهنگ، هویت و تاریخ این شهر اقدام به تملک، مرمت و پیشگیری از تغییر کاربری اماکن تاریخی کرده است.

عمارت ساعت، خانه هنر یا انجمن شهر، خانه علی موسیو، خانه ختایی، خانه نیکدل، خانه کلکته‌چی، خانه باقرخان، خانه استاد شهریار، یخچال صادقیه، حمام نوبر و بسیاری از اماکن و خانه‌های تاریخی و محورهای گردشگری امروزه در تملک شهرداری تبریز است که کاربری‌های این اماکن، موزه، یا فرهنگی و هنری است.

در کنار این تملک اماکن و خانه‌های تاریخی شهر، شهرداری تبریز همچنین اقدام به مرمت و بازسازی مجموعه‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی مقبره‌الشعرا، خانه ستارخان، مجموعه دو کمال و … کرده است. هرچند ساماندهی میراث فرهنگی شهر جزو ماموریت‌های اصلی شهرداری تبریز نیست، ولی شهرداری تبریز در رفع دغدغه مردم تبریز در قبال میراث فرهنگی را اولویت کاری خود می‌داند که در این مقال نگاهی به برخی اقدامات شهرداری تبریز در حوزه احیای خانه‌های تاریخی و احداث پیاده‌راه و تکمیل محورهای گردشگری در بافت مرکزی شهر در ۲ سال گذشته می‌پردازیم.

مقبره‌الشعرا، از مدفن ۴۰۰ شاعر و عارف تا پلازای شهری

مقبره‌الشعرا یکی از جاذبه‌های مهم توریستی و گردشگری تبریز و مدفن بیش از ۴۰۰ شاعر و عارف از جمله شهریار، خاقانی، ثقه‌الاسلام، قطران تبریزی و … است که هر ساله در فصل گردشگری و ایام نوروز میزبان میهمانان داخلی و خارجی می‌شود.

ضلع شمالی این مجموعه شهریور سال ۱۴۰۱ با هشت هزار مترمربع مساحت و با هزینه ۲۵ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسید که در ادامه عملیات اجرای سنگفرش بهسازی و مناسب سازی صحن جنوبی مرکزی مقبره الشعرا، ضلع شرقی، غربی و جنوبی پیرامون موزه احد حسینی به مساحت ۵ هزار متر مربع استفاده از سنگ اسپراخون و همچنین ترکیبی از سنگ قرمز آذرشهر و سنگ کوبیک و مطابق با معماری مقبره‌الشعرا اجرایی شده است.

همگون‌سازی معابر پیرامون مجموعه مقبره‌الشعرا، ساماندهی ورودی این مجموعه، حذف انواع موانع فیزیکی و بصری، حصارزدایی و حذف نرده‌های محوطه پارک، کاشته شدن گونه‌های مختلف گیاهی همچون کاج سیاه، سرو، اقاقیا، نارون و دیگر گونه‌های گیاهی در محوطه این مجموعه، ساماندهی سیستم‌های نورپردازی، تعمیر نیمکت‌ها و فضای سبز از دیگر اقداماتی است که شهرداری تبریز در راستای توسعه این مجموعه انجام داده است.

شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان در مجموعه مقبره‌الشعرا هزینه کرده است که در سال جاری نیز تکمیل آبنمای مویکال و احداث سوغات‌سرای مقبره‌الشعرا را در دستور کار دارد.

باغ‌موزه ستارخان، قطب جدید گردشگری تبریز

تملک املاک پیرامونی خانه ستارخان و تبدیل آن به فضای سبزو احداث باغ‌موزه ستارخان یکی از پروژه‌های هویتی شهرداری تبریز است که عملیات اجرایی آن امسال به اتمام می‌رسد.

در فاز اول پروژه مجموعه فرهنگی تاریخی و گردشگری باغ موزه ستارخان، تملک ۸ ملک با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال و در راستای حفظ و هویت افزایی خانه های تاریخی صورت می‌گیرد که با آزادسازی ششمین ملک، تملک دو ملک باقیمانده در مراحل پایانی قرار گرفت و به زودی عملیات عمرانی این مجموعه آغاز می‌شود.

این پروژه جزو طرح های مهم عمرانی تبریز محسوب می‌شود که با پیگیری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر در این دوره مدیریت شهری قابل بهره برداری خواهد بود و پس از افتتاحش شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی در باغ موزه ستارخان خواهیم بود.

طرح فاخر باغ موزه خانه تاریخی ستارخان و با همکاری دانشکده معماری دانشگاه هنر اسلامی و معاونت شهرسازی شهرداری تبریز تدوین شده، محوطه سازی و طراحی باغ ایرانی ایجاد می شود.

احیای خانه باقرخان، سنگر مشروطه‌خواهان تبریزی

تملک و احیای خانه باقرخان یکی از پروژه‌های هویتی شهرداری تبریز است که تملک خانه اصلی و اراضی مجاور آن انجام گرفته و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

احداث پارکی با مساحت پنج هزار متر مربع در مسیر منتهی به این خانه، سنگفرش مسیر منتهی به این خانه و اتصال آن به خیابان شهید رضانژاد برنامه شهرداری تبریز در احیای این خانه تاریخی است.

شهرداری تبریز ۹۰ میلیارد تومان برای تملک و اراضی اطراف آن هزینه کرده است که در صورت حمایت دولت عملیات اجرایی آن تسریع می‌یابد.

جانی دوباره در کالبد خانه‌ی تاجران چای کلکته

بن بست کلکته‌چی در محله‌ی راسته‌کوچه، تکه‌ای از تاریخ را در دل خود جای داده است. خانه تاریخی کلکته‌چی، یکی از خانه‌های تاریخی تبریز به شمار میرود که قدمت آن به دوره قاجاریه بازمی‌گردد. این خانه به خانواده‌ی کلکته‌چی، از تاجران بزرگ تبریز تعلق داشت که از یادگارهای آن‌ها می‌توان به کتابخانه‌ی کلکته‌چی در حیاط مسجد جامع اشاره کرد. ستون‌های گچ‌کاری‌شده و پنجره‌های رنگی خانه، نشان از قدمت و معماری تاریخی عمارت دارند.

با توجه به فرسودگی دیوار ها، ستونها و طاق و سقف خانه تاریخی کلکته چی، و به منظور احیاء دوباره این خانه تاریخی، عملیات مرمت این خانه تاریخی مطابق طرح و نقشه سابق این خانه، آغاز شده و به زودی شاهد تداوم مرمت دیوارها و سقف های تخریب شده این خانه، خواهیم بود.

مرمت خانه‌های تاریخی شهر گام بزرگ شهرداری تبریز در حفظ هویت شهری

در کنار تملک و احیای ابنیه تاریخی شهر، حفظ و نگهداشت میراث تاریخی و فرهنگی موجود نیز دغدغه بسیاری از علاقمندان این حوزه است. شهرداری تبریز در تعاملی مطلوب با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان، و با بهره‌گیری از نظر کارشناسان این سازمان، اقدام به مرمت خانه‌های تاریخی، یخچال‌های قدیمی، قنوات، مساجد و دیگر اماکن تاریخی شهر کرده است.

مرمت عمارت تاریخی ساعت، خانه نیکدل، خانه هنر، کتابخانه مسجد جامع تبریز، مقبره الشعرا، حیدر تکیه سی، یخچال صادقیه، له‌له بیگ، مدرسه دارالفنون تبریز، بازار و تیمچه‌های آن، سنگفرش بازار، باروی تبریز، خانه ختایی، مجموعه تاریخی و گردشگری ائل‌گلی و بسیاری از اماکن تاریخی، گردشگری و فرهنگی تبریز در دو سال اخیر توسط شهرداری تبریز و با نظر کارشناسی سازمان میراث فرهنگی مرمت و بازسازی شده‌اند.

جریان انسان‌محوری در دل تبریز

یکی از مصادیق زیرساختی برای تحقق شهر انسان‌محور، که علاوه بر زیبایی بصری شهری، موجب کاهش هزینه‌های مدیریت شهری می‌شود، سنگفرش معابر، به‌خصوص در بافت تاریخی شهر است که مرجع گردشگری تبریز محسوب می‌شود. مدیریت شهری تبریز در همین راستا اقدام به اجرای پروژه‌های انسان‌محور در معابر تاریخی بافت مرکزی شهر و همچنین مراکز پرتردد در سطح مناطق دهگانه کرده است. در کنار این موارد، پروژه‌های ویژه‌ای همچون میدان شهید بهشتی که با الهام از نقش و طرح‌های فرش تبریز، به بهترین شکل ممکن تبدیل به موازئیک فرش شده است.

پیاده‌راه‌ها در طراحی شهری یکی از مصادیق انسان محوری شهرها محسوب می‌شوند. تبریز تا پیش از این با دو پیاده‌راه تربیت و ولیعصر شناخته می‌شد که سال گذشته با احداث ۳ پیادراه "کوچه ثبت"، "کوچه کرباسی" و "کوچه دالان میرزا رضا" سرانه پیاده‌راه‌های شهری افزایش یافت و بر اساس گفته شهردار تبریز، در سال جاری هر منطقه شهرداری، مکلف به اجرای حداقل یک رشته پیاده راه شهری جدید است و اجرای این طرح در اولویت برنامه های عمرانی شهرداری قرار گرفته است.

علاوه بر پیاده‌راه های افتتاح شده، چندین طرح مشابه در مناطق مختلف شهری به ویژه محورهای تاریخی، فرهنگی و گردشگری تبریز در حال اجرا هستند که با اتمام مراحل اجرایی این طرح ها، چهره شهری تبریز در این مناطق با رویکرد انسان محور و ایجاد بسترهای جدید گردشگری شهری متحول خواهد شد.

عملیات بهسازی و احداث پیاده راه در هفت منطقه از مناطق شهرداری از جمله شهرداری منطقه هشت که بدلیل واقع شدن در منطقه تاریخی و گردشگری شهر تبریز در حال اجرا است که بیشترین تعداد ایجاد پیاده راه و سنگفرش نیز در این منطقه صورت می گیرد.

شهرداری تبریز در سال گذشته حدود ۹ هزار متر طولی پیاده راه و سنگفرش معابر در سطح مناطق شهر احداث کرده است.

میراث فرهنگی و تاریخی، هویت و شناسنامه شهرها و دایره‌المعارفی اجتماعی از زندگی مردمان این شهرها در سده‌های گذشته است. مرمت و بازسازی این اماکن تاریخی و همچنین ایجد بسترهای لازم جهت حضور مردم، چراغ راه توسعه شهرها است.‌

کد خبر 6092807

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • پیروزی دورتموند مقابل پاریس
  • هوادار، صنعت نفت را به سقوط نزدیک کرد
  • حواشی نیمه اول بازی استقلال تراکتور/فرصت‌هایی که از دست رفت
  • معرفی توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • کدام بازیکنان استقلال به نبرد تبریز نمی‌رسند؟
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد